Taxi Groningen, 050 - 850 7283

- Home - - Taxi -

- Chauffeursdienst -

- Tarieven -   - Contact -
     

 

 

 

Chauffeursdienst Groningen, het adres voor een betrouwbare directiechauffeur.

Mobiel kantoor, rust, stijl, veilig
U moet naar een afspraak, maar zou graag eerst enkele documenten doornemen. Al snel staat u in de file en bij aankomst kunt u geen parkeerplaats vinden. Uw relaties rekenen op u.

Laat u rijden!
Een directiechauffeur van Taxi Groningen Chauffeursdiensten verandert uw eigen auto in een mobiel kantoor. Chauffeursdienst Groningen is u graag van dienst. Op de achterbank heeft u alle tijd en ruimte om uw zaken te regelen. Bij aankomst stapt u uit en parkeert de directiechauffeur uw auto, u arriveert ontspannen op uw afspraak. Uiteraard is het ook mogelijk om in een auto van ons gereden te worden.

Chauffeurs
Alle directiechauffeurs zijn streng geselecteerd op rijvaardigheid, representativiteit en hebben een rijvaardigheidstraining gevolgd. Uw chauffeur heeft de route zorgvuldig voorbereid en staat ruim op tijd voor u klaar. De chauffeur heeft een geheimhoudingsplicht over alle zaken.

Meer informatie
Indien u meer informatie over onze chauffeursdiensten wenst verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 050 - 850 7519 of een email te sturen aan: info@taxi-groningen.com
.

 
 

Taxi Groningen